Ένα απόγευμα στο μπαλκόνι…

Οι μέρες για την άδεια μόλις τελείωσαν ή… φαίνονται ατελείωτες; Το μικρό σας όμως έχει ανάγκη από παιχνίδι. Τι μπορείτε να κάνετε ώστε τα απογεύματα στο μπαλκόνι να κυλούν όμορφα για μικρούς και… μεγάλους;

Οι μέρες για την άδεια μόλις τελείωσαν ή… φαίνονται ατελείωτες; Το μικρό σας όμως έχει ανάγκη από παιχνίδι. Τι μπορείτε να κάνετε ώστε τα απογεύματα στο μπαλκόνι να κυλούν όμορφα για μικρούς και… μεγάλους;

 

 • Όλοι στην πισινούλα!
  Απαραίτητο «αξεσουάρ» όλων των σπιτιών που έχουν παιδιά έως 3 ετών. Μια πλαστική φουσκωτή πισινούλα που μπορείτε να βάλετε στο μπαλκόνι ή στον κήπο αποτελεί μια μικρή όαση για τα παιδιά σας. Στην πισίνα, εκτός από το μωρό σας και τα παιχνίδια του, χωράτε βέβαια κι εσείς. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε το μπανάκι σας, να ξεχάσετε ό,τι σας απασχολεί και να χαλαρώσετε όπως το μικρό σας. Μη σκέφτεστε τίποτα και αφήστε την αθωότητα και τα γέλια του να σας δείξουν το δρόμο! Θα περάσετε υπέροχα κι εσείς κι αυτό!
 • Παίζουμε μπουγέλο;
  Αν το μικρό σας είναι πιο δραστήριο ή αν ο χώρος δε βοηθάει για πισινούλα, μπορείτε άνετα να παίξετε ένα… πατροπαράδοτο μπουγέλο. Φορέστε τα μαγιό σας κι επιστρατεύστε λάστιχα και κουβαδάκια. Προσοχή! Μην ξεχάσετε να βάλετε λαστιχένια παντοφλάκια που δε γλιστράνε!
 • Body painting photoshoot!
  Στο εμπόριο κυκλοφορούν ασφαλείς νερομπογιές που χρησιμοποιούνται στο σώμα. Νερομπογιές – το τονίζουμε! Βγαίνουν με το νερό, μην ανησυχείτε καθόλου. Προμηθευτείτε τες λοιπόν και αρχίστε να… βάφεστε (σε εξωτερικό χώρο κατά προτίμηση) με το μικρό σας. Μετά αρχίστε τις φωτογραφίες. 2 σε 1 –θα γελάσετε πάρα πολύ και θα φτιάξετε ένα υπέροχο άλμπουμ με χαρούμενες στιγμές!
 • Home made videos
  Διαλέξτε ένα «θέμα» με το μικρό σας, προετοιμάστε ένα σκετσάκι, επιλέξτε κοστούμια και με σκηνικό το μπαλκόνι φτιάξτε τη δική σας ταινία μικρού μήκους! Ένα θέμα που μπορεί να σας διασκεδάσει όλους είναι μια συνήθεια που έχει το κατοικίδιό σας. Παίξτε μαζί του, μοιράστε μεταξύ σας ρόλους και βιντεοσκοπήστε!
 • Κάνουμε camping!
  Αντί πισίνας προτιμήστε μια μικρή σκηνούλα αν έχετε χώρο στο μπαλκόνι. Στρώστε ένα μαλακό στρωματάκι κάτω και γεμίστε τη με τα παιχνίδια του. Δείξτε του πως αυτός είναι ο χώρος του και μάθετέ του πως τα προσωπικά του πράγματα είναι εκεί. Έτσι, όσο δεν είστε διακοπές, θα έχει τις… διακοπές στο μπαλκόνι και θα περνάτε όλοι όμορφα!

Leave a Reply