Αυτοπεποίθηση ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Σταματήστε να κρύβεστε και βρείτε τη χαμένη σας ζωντάνια!

Εσείς μπορεί να νιώθετε χάλια, φουσκωμένη, και πως το σώμα σας δεν θα γίνει ποτέ ξανά όπως ήταν πριν μείνετε έγκυος, ο σύντροφός όμως πιθανότητα θα έχει διαφορετική γνώμη! Αν δυσκολεύεστε να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας κάντε κάτι για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και την εικόνα που αντικρίζετε στον καθρέφτη.
• Ζητήστε από τον σύντροφό σας, τη μητέρα, την πεθερά, την αδερφή σας, να κρατήσουν το μωρό μερικές ώρες και πηγαίνετε στο κομμωτήριο να φτιάξετε τα μαλλιά σας και να κάνετε πεντικιούρ (είναι απίστευτο το πόσο μας αλλάζει η διάθεση μ’ αυτά τα μικροπράγματα!).
Βγαίνετε πιο συχνά έξω. Ο ήλιος και ο καθαρός αέρας είναι θαυματουργά για τη βελτίωση της διάθεσής μας και ο καλός καιρός της εποχής είναι σύμμαχός σας. Βάλτε το μωρό στο καροτσάκι, φορέστε κάτι που σας κάνει να νιώθετε όμορφη, χτενίστε τα μαλλιά σας, μακιγιαριστείτε ελαφρά και απολαύστε τη βόλτα σας.
• Αγοράστε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας: ένα μπλουζάκι που να τονίζει το… ενισχυμένο μπούστο σας, μια αθλητική φόρμα για να είστε περιποιημένη μέσα στο σπίτι, ένα καινούργιο ρουζ… οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

…μη μασάτε!
Κάθε φορά που βλέπετε τη φωτογραφία μιας (μητέρας) σταρ με μικροσκοπικό μπικίνι να θυμάστε πως είχε στο πλευρό της μια στρατιά από διαιτολόγους, προσωπικούς γυμναστές (ίσως και πλαστικούς χειρουργούς), βοηθητικό προσωπικό για το μωρό και το σπίτι, που της επέτρεψαν να επανέλθει σε χρόνο μηδέν στο προ-εγκυμοσύνης σώμα της – κι εξάλλου αυτή είναι μια συνθήκη απαραίτητη για την επαγγελματική της ζωή. Στην πραγματική ζωή τα πράγματα δεν είναι έτσι και το ξέρουμε όλες. Το σώμα σας χρειάστηκε εννιά ολόκληρους μήνες για να «φουσκώσει» και να γίνει μια ζεστή φωλιά για το μωρό σας. Σταδιακά και με μια συντονισμένη προσπάθεια απ’ την πλευρά σας θα γίνει ξανά όπως το θέλετε. Στο μεταξύ θα είστε μια ζουμερή νέα μητέρα και… απολαύστε το!

Leave a Reply