Βρες πάλι τη φόρμα σου με τη δύναμη του κρύου!

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελες να βγεις στην παραλία με το προ εγκυμοσύνης σώμα σου όμως δεν θα ήθελες να προχωρήσεις σε κάτι τόσο δραστικό όσο μια πλαστική επέμβαση. Κι όμως το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Πως; Παγώνοντας το λίπος…

Οι περισσότερες μαμάδες μετά την εγκυμοσύνη προβληματίζονται καθώς η αύξηση βάρους κατά την κύηση μπορεί να αφήσει μετά τον τοκετό εκτός από περιττά κιλά και περιττό λίπος στην κοιλιά, στα μπράτσα και στους γλουτούς. Η δίαιτα δεν φέρνει πάντα αποτελέσματα, ενώ ένα πρόγραμμά γυμναστικής παρόλο που μπορεί να βοηθήσει δεν χωράει πάντα στο φορτωμένο πρόγραμμα της νέας μαμάς. Από την άλλη η λύση της επεμβατικής χειρουργικής δεν είναι η καλύτερη προτεινόμενη λύση για μια νέα μητέρα, αφού μετά από ένα δύο χρόνια μετά την εγκυμοσύνη το σώμα της μπορεί να επανέλθει ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να θέλει να ξαναμείνει έγκυος οπότε μία πλαστική με βάση αυτή την προοπτική θα ήταν μάταιη. Κι όμως υπάρχει μία μη επεμβατική μέθοδος που μπορεί να χαρίσει στις γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη το καλλίγραμμο και σφιχτό κορμί που ονειρεύονται και μάλιστα με μόνο μία συνεδρία! Πρόκειται για το «Coolsculpting», τη νέα μέθοδο που μπορεί να εξαλείψει για πάντα το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο σύστημα αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων).

Πώς γίνεται;

Με τη δύναμη του κρύου! Πρόκειται για μια νέα επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος, που με τη βοήθεια του κρύου αποβάλει το λίπος. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους –σε ελεγχόμενη διαδικασία– όπου αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο. Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης για να αποβάλει το λίπος χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

Πρώτα απ’ όλα δεν είναι επεμβατική μέθοδος. Η εφαρμογή της μεθόδου δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Η διαδικασία της θεραπείας είναι άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και απαιτείται, συνήθως, μόνο μία συνεδρία για την ολοκλήρωσή της, ενώ η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νέα μαμά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Συνήθως απαιτείται μια μόνο συνεδρία διάρκειας από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου (ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται). Το αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία εξαρτάται από την ανταπόκριση της κάθε επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό 1,5 μήνα περίπου μετά την εφαρμογή και είναι μόνιμο!

Leave a Reply