Μέλλουσα μαμά το καλοκαίρι

Η κοιλίτσα σου φουσκώνει και η θερμοκρασία ανεβαίνει! Μην πτοείσαι, η περίοδος της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει στιλιστικά πολύ ενδιαφέρουσα ακόμα και στην παραλία!

1. Επένδυσε στις εσπαντρίγιες. Έχουν αντικαταστάσει από πέρυσι τις σαγιονάρες και θριαμβευτικά κατακτούν και την παραλία. Ως έγκυο σε βολεύουν καθώς είναι πολύ αναπαυτικές, ενώ επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο μπορείς να είσαι πολύ στιλάτη. Σου προτείνω το κόκκινο που συνδυάζεται εύκολα με όλα και αν είσαι από εκείνες που τολμούν σου προτείνω ριγέ ή floral.

2. Το στήθος κατά την περίοδο πρήζεται και τα μαγιό σου δεν είναι στο νούμερο σου. Για να καλύψεις το πρήξιμο και να έχεις ένα θηλυκό αποτέλεσμα προτίμησε τα layers και τους φραμπαλάδες για να καλύψουν τον όγκο και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μικρότερου στήθους. Το extra benefit σε αυτή την επιλογή είναι ότι δεν καταπιέζεται το στήθος σου και αισθάνεσαι πιο χαλαρή.

3. Δείξε ώμο. Τι εννοώ; Από το στήθος και κάτω όσο περνούν οι μήνες της εγκυμοσύνης ο όγκος του σώματός σου αυξάνεται. Φορώντας φορέματα ή μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτα τα κόκαλα του στέρνου και τους ώμους σου τραβάς την προσοχή από την κοιλίτσα σου. Επίσης αξεσουάρ όπως ένα κομψό λουλούδι στα μαλλιά κάνει πιο ενδιαφέρουν και καλοκαιρινό το look σου.

4. Επένδυσε στο μαγικό καφτάνι που καλύπτει τα πάντα, ενώ ένα ιδιαίτερο pattern μπορεί να φορεθεί και εκτός παραλίας με ένα σορτσάκι ή βερμούδα από κάτω. Αν τα πόδια σου είναι καλλίγραμμα φόρεσε το καφτάνι ως φόρεμα και αναβάθμισε το με ένα κόσμημα στο λαιμό.

Leave a Reply