Μανικιούρ στο σπίτι: Tips & Tricks!

Είναι Κυριακή και αποφάσισες να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και δη στο μανικιούρ σου; Προσπάθησε να αποφύγεις τα λάθη που κάνουμε όλες ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

 

Μην ξεχνάς τη βάση: Η βάση βοηθά το βερνίκι να στρώσει, αποτρέπει το κιτρίνισμα και κάνει το βερνίκι να διαρκεί περισσότερο.

Μην κόβεις τις παρωνυχίδες και τα πετσάκια: Κόβοντας τα κινδυνεύεις από μολύνσεις και σε λίγες μέρες να ξαναβγούν διπλάσιες σε μέγεθος. Χρησιμοποίησε το ειδικό ξυλάκι και σπρώξε τα προς τα μέσα. Αν μάλιστα μουλιάσεις τα δάχτυλά σου πολύ καλά, το ξυλάκι θα απομακρύνει το μεγαλύτερο μέρος.

Μην διορθώνεις τις ατέλειες με βαμβάκι: Καθαρίζοντας τα λάθη με βαμβάκι μπορεί να κολλήσουν ίνες στα φρεσκοβαμμένα σου νύχια και να χρειαστεί να τα ξαναβάψεις. Για να μην βάψεις τα πετσάκια με το βερνίκι άλειψέ τα με λίγη ποσότητα από το διάφανο lip balm σου. Το βερνίκι δεν κολλάει πάνω στο προϊόν. Είναι μαγικό αυτό το κόλπο, αφού κάνει το βερνίκι να μένει πάνω στο νύχι και όχι περιφερειακά!

Μην κουνάς πάνω κάτω το βερνίκι: Αντί να το κουνήσεις, απλά ρόλαρέ το ανάμεσα στις παλάμες σου, πριν το χρησιμοποιήσεις. Η κίνηση πάνω-κάτω δημιουργεί φυσαλίδες οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρονται στο μανικιούρ σου…

Υ.Γ.: Και μην ξεχνάς… Η χαρούμενη μαμά είναι και σωστά περιποιημένη!

Leave a Reply