Μην φοράς μάσκα: Οδηγός για προϊόντα κάλυψης!

Η κάλυψη των ατελειών πρέπει να γίνεται με αόρατο τρόπο. Τι εννοούμε; Το προϊόν κάλυψης που θα χρησιμοποιήσεις δεν πρέπει να φαίνεται ακόμα και όταν κάποιος βάλει μεγεθυντικό φακό στο πρόσωπο σου…

Σε πρόσφατη έρευνά μας ανακαλύψαμε τις συμβουλές που έδωσε στο περιοδικό «Allure» o make up artist της Kim Kardashian και της Rachel Bilson, Troy Jensen. Ομολογουμένως οι 2 stars έχουν τις πιο αψεγάδιαστες βάσεις που έχουμε δει. Έτσι, για να «κλέψουμε» λίγη από τη λάμψη τους, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του ειδικού… Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ το ίδιο, απλά υιοθέτησε τα εξής απλά βήματα:

Ανακάλυψε τον τύπο τις επιδερμίδας σου. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του δέρματος σου, θα κάνεις τη σωστή επιλογή για ματ ή λαμπερό αποτέλεσμα.

Βρες τη σωστή απόχρωση. Καμία επιδερμίδα δεν έχει άψογη υφή. Πόροι, δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές προδίδουν τον τρόπο ζωής αλλά και την ηλικία σου. Χρησιμοποίησε ένα primer προτού απλώσεις το προϊόν κάλυψης. Θα σου προσφέρει την απόλυτη ομοιογένεια.

Μην χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου για να το απλώσεις. Με τα δάχτυλά σου, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις μολύνσεις. Από την άλλη, ένα πλακέ πινέλο θα σε βοηθήσει όχι μόνο να αποφύγεις τις μολύνσεις, αλλά και να έχεις την ιδανική ποσότητα προϊόντος πάνω στο πρόσωπο σου.

Άπλωσε λίγη ποσότητα προϊόντος πάνω στα χείλη σου. Αποχρωματίζεις τα χείλη σου και έτσι το χρώμα του κραγιόν σου φαντάζει πιο ζωηρό από ποτέ.

Προτίμησε τη χρήση του highlighter πριν αυτή του foundation. Με αυτόν τον τρόπο θα προσδώσεις την απόλυτη φυσική λάμψη στο πρόσωπο σου.

Leave a Reply