Νυχτο-φύλακας!

Ακόμα και όταν κοιμάστε οι σύμμαχοι της ομορφιάς σας δεν παύουν να είναι σε πλήρη εγρήγορση!

Εσείς κοιμάστε και η …ομορφιά σας δουλεύει. Πώς γίνεται αυτό; Κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ανανέωσης της επιδερμίδας επιδιορθώνοντας τις βλάβες που προκλήθηκαν τη μέρα. Έτσι τα κύτταρά μας αναδομούνται. Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα οφέλη αυτής της ευεργετικής φυσικής διαδικασίας δεν είναι άλλος από το να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα νύχτας που κυκλοφορούν στην αγορά τα οποία στοχεύουν σε μία ολοκληρωμένη περιποίηση.

 

Γιατί το βράδυ;

Η επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας αφομοιώνει καλύτερα τα συστατικά των προϊόντων αφού τότε είναι η στιγμή που ξεκουράζεται και παύει να είναι εκτεθειμένη στις εξωτερικές επιθέσεις. Έτσι επιτρέπει στα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα της. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαλλιά.

Οι συνθέσεις

Τα προϊόντα νύχτας έχουν πλούσιες και ενεργές συνθέσεις οι οποίες αποκαθιστούν την πυκνότητα των ιστών και μετριάζουν τα σημάδια γήρανσης. Επίσης εξυγιαίνουν την επιδερμίδα, καταπολεμούν τις ατέλειες σε πρόσωπο και σώμα και θρέφουν τις ξηρές επιδερμίδες. Γι αυτό και αναδεικνύονται σε ανεκτίμητους φίλους της ομορφιάς μας.

Leave a Reply