Συμβουλευτείτε τους ειδικούς

Η ομορφιά μας μάς είναι σημαντική! Μπορούμε όμως να κάνουμε τα πάντα μόνες μας για να τη διατηρήσουμε;

Πρόσωπο

Αν θέλετε έναν καλό καθαρισμό πρέπει να απευθυνθείτε σε μία αισθητικό που διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα και φυσικά την απαραίτητη επαγγελματική κατάρτιση. Από την άλλη αν έχετε ανάγκη από ένα χημικό πίλινγκ ή μια πιο εντατική περιποίηση θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο.

 

Σώμα

Ένα αναζωογονητικό μασάζ ή μια πιο επαγγελματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σίγουρα απαιτούν τη συνδρομή ειδικού, αφού τα εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα σε συνδυασμό με τη σωστή τους εφαρμογή μπορούν να μας προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Μαλλιά

Όσον αφορά στα μαλλιά, είναι εύλογο να απευθυνόμαστε σε έναν κομμωτή για να αλλάξουμε χτένισμα. Είναι όμως ακόμη πιο εύλογο να αφηνόμαστε στα χέρια του όταν θέλουμε να χαρίσουμε στα μαλλιά μας μια πιο εντατική περιποίηση, με εξειδικευμένα προϊόντα που δεν θα βρούμε στην ευρεία αγορά και κυρίως με τεχνικές που ξέρει και “δουλεύει” καλύτερα ένας expert.

 

Περιποίηση άκρων

Καθημερινά μπορούμε να ασχολούμαστε οι ίδιες με την περιποίηση των χεριών και των ποδιών μας ωστόσο μια πιο εντατική φροντίδα ανά τακτά διαστήματα είναι απαραίτητη. Κι αυτό γιατί ο σωστός καθαρισμός, η επάλειψη με ειδικά έλαια και κρέμες, η περιποίηση με βερνίκια ή σταγόνες ενδυνάμωσης συμβάλλουν όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στην υγεία των νυχιών μας.

 

Έξτρα όφελος

Η παρακολούθηση των “επαγγελματικών” διαδικασιών μας επιτρέπει να απομονώσουμε χρήσιμες συμβουλές και tips, να “εκπαιδευτούμε” και να δώσουμε έξτρα προσοχή σε αυτά που πρέπει έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα, σωστά και υπεύθυνα, στο σπίτι μας. Και φυσικά, η περιποίηση από έναν ειδικό δεν παύει να αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να αφιερώνουμε στον εαυτό μας την προσοχή που του αξίζει!

Leave a Reply